luni, 26 aprilie 2010

Stephen Hawking, bau-bau pentru extraterestri. Sa ascultam deci si cealalta parte!

Renumitul savant a declarat pentru Discovery Channel ca oamenii ar trebui sa evite cu orice pret contactul cu alte forme de viata, riscurile ca Pamantul sa fie jefuit de resurse odata descoperit fiind prea mare in opina sa. Asta dupa ce astronomul-sef al Vaticanului facuse o declaratie curajoasa pentru postura sa de consilier al Papei, afirmandu-si credinta in existenta altor forme de viata inteligenta. Trecem in revista contextul in care au aparut cele de mai sus si dam in final cuvantul …celeilalte parti. Daca n-ati auzit inca de channeling, fenomenul in cauza reprezinta comunicarea telepatica dintre pamanteni si alte forme de viata din Univers ori alte dimensiuni energetice si exista deja site-uri consecrate ale unor persoane cu abilitati paranormale care au intrat in legatura se pare cu semeni de-ai nostri mai avansati tehnologic si spiritual. Ce spun ei?

Potrivit Hotnews, intr-un serial realizat pentru Discovery Channel, una dintre cele mai stralucite minti ale planetei, fizicianul Stephen Hawking, afirma ca este "perfect rational" sa credem ca viata inteligenta exista in afara Terrei. In opinia sa, insa, daca ar descoperi Pamantul, extraterestrii nu ar face decat sa extraga resursele de aici pentru a se muta ulterior pe alta planeta. "Daca extraterestrii ne-ar vizita, rezultatul ar fi oarecum asemanator celui rezultat in urma descoperirii Americii de catre Columb” ne inspaimanta Hawking, care recomanda sa evitam contactul. "Este suficient sa ne privim pe noi insine pentru a vedea cum viata inteligenta se poate transforma in ceva ce nu am dori sa intalnim", explica el.

Sa aparam cu viata marile corporatii terestre!
Aici se impun cateva comentarii. Primul este ca minti stralucite se pot dovedi in anumite circumstante de un ridicol desavarsit si nu este obligatoriu ca personajele in cauza sa fie infailibile in orice context si abordare. Amintiti-va de savantii si oamenii de cultura germani care l-au sprijinit din convingere pe Hitler. Sa vedem acum argumentele lui Hawkins. Daca ne privim pe noi insine realizam ce amenintari poate aduce viata inteligenta spune savantul care se teme in alta ordine de idei de jefuirea planetei de catre lacomii extraterestri. Mai intai, daca Pamanul chiar ar urma sa fie jefuit, ma indoiesc ca specia inteligenta care ar face-o ar astepta mai intai o invitatie oficiala si permisiunea pagubasului. Apoi, de ce bogatii naturale ne vor jefui alte specii? De petrolul care ni se termina in 20 de ani? De gazul natural care mai tine 50 sau carbunele care ne ajunge pentru inca cel mult 200 de ani? Cam lenesi extraterestri astia, se puteau trezi mai devreme! In plus, daca se apucau de forat acum 50 de ani cand au fost semnalate pentru prima data OZN-uri, poate ca nu riscau sa ramana cu mana goala din cauza consumului din China.

Ma intreb apoi: pe cine vor jefui extraterestrii? Resursele sunt ale Oamenilor, in mod egal si echitabil? Ma tem ca cel mai mult au de jefuit de la marile corporatii care exploateaza oricum irrational ce au, de la baietii nostri cumsecade gen OMV, Shell, Gazprom, de la democraticul guvern chinez care a interzis exportul de metale rare, de la umanistul guvern din Arabia Saudita care ar taia repede mana sau capul celor care sufla o vorba despre volumul rezervelor existente. Asta la capitolul furt.

Cum arata oare teribilii invadatori?
La capitolul doi, al maleficei inteligente la care ne condamna evolutia, am de adaugat inca ceva. Nu e obligatoriu ca evolutia sa duca neparat in punctul in care a ajuns rasa umana. Universul da totusi o impresie de ordine, ceva majestos care iti taie respiratia cand se capteaza noi imagini de la telescoapele gigant cu care il spionam. Au ajuns si alte speciii la sclavia efectiva inlocuind-o apoi cu servitutea pe viata fata de emitentii de moneda? Au experimentat din nimic conflagratii globale, si-au extins capacitatea de distrugere in masa irational si-au distrus planeta pe altarul consumisului cum am facut noi? Poate nu suntem singurii din spatiu din acest punct de vedere, dar aparenta de ordine si nu de haos in Univers, frumusetea detaliilor care rasar la tot pasul ma indeamna sa cred ca noi suntem mai degraba exceptia, sau una dintre exceptii, mai degraba decat regula. Iar in ceea ce priveste reperul Hawking, faptul ca si marii oameni se pot insela spectaculos reiese si din modul revolutinar in care savantul si-a imaginat speciile de extraterestri. Vezi aici :
http://dsc.discovery.com/tv/stephen-hawking/aliens/pictures.html
Daca le comanda la Disney si tot ieseau mai bine!

Vaticanul a fost mai moderat
In urma cu un an, parintele Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanului, a declarat intr-un interviu ca intre religie si stiinta exista o stransa legatura.
„Este posibil ca viaţă să existe şi pe alte planete“, consideră reverendul Jose Gabriel Funes, preot iezuit în vârstă de 45 de ani, care se află în fruntea Observatorului Astronomic al Vaticanului si ii este consilier Papei Benedict al XVI-lea. Potrivit Reuters, într-un interviu publicat în ziarul Vaticanului, intitulat „Extraterestrul este fratele meu“, Funes a declarat că numărul mare de galaxii şi de planete din univers îi îndreptăţeşte pe oameni să-şi imagineze că viaţa s-a dezvoltat şi în alte locuri: „Într-un univers atât de mare nu poţi exclude această ipoteză“. El a subliniat însă că extratereştrii nu reprezintă o piedică în calea credinţei în Dumnezeu: „Tot aşa cum pe Pământ există o multitudine de creaturi, unele fiinţe create de Dumnezeu, poate chiar inteligente, ar putea popula alte planete.

Dacă şi alte forme inteligente de viaţă au luat-o pe căi greşite, la fel ca rasa umană, atunci întruparea (revenirea pe Pământ a lui Iisus, pentru a răscumpăra păcatele oamenilor) le va ajuta şi pe acestea, deoarece „întruparea este un eveniment total unic“, după cum a explicat Funes, potrivit unei stiri Mediafax.

Ce mai citim pe net despre OZN-uri?
Se pare că oamenii şi alte fiinţe din univers s-au intersectat deja, iar punctul de intersecţie este Terra, potrivit a opt rapoarte secrete privind fenomenul OZN, făcute publice de către Ministerul Apărării britanic. În următorii patru ani, Marea Britanie va desecretiza 160 de dosare care au ca subiect obiectele zburătoare neidentificate, dosare alcătuite între anii ’50 şi 2007.

Primele opt rapoarte scoase la lumină, datând din perioada 1978 – 1987, sunt disponibile pe site-ul Arhivei Naţionale Britanice, potrivit NewScientist. În ele se regăsesc atât poveşti greu de crezut cu omuleţi verzi, cât şi mărturii venite din partea unor poliţişti şi piloţi de avion.

Mai harnici decât britanicii, în desecretizarea informaţiilor despre OZN-uri au fost vecinii lor de peste Canalul Mânecii, francezii. În primăvara anului trecut, Agenţia spaţială franceză a scos la iveală 30 de ani de monitorizări ale obiectelor zburătoare, pe care le-a postat pe site-ul oficial.

Au rezultat peste 100.000 de pagini care ating înălţimea unui bloc de trei etaje. Documente îndosariate de francezi cuprind procese-verbale ale jandarmeriei, schiţe ale martorilor, dar şi secvenţe audio şi video care însumează în total 1.600 de observaţii. În SUA, desecretizarea se face mai anevoios, documentele fiind scoase la lumină pe rând, pe baza legii accesului la informaţii. Peste Ocean, studiile au început încă din anii ’40, fiind dirijate de guvern, în timp ce în Spania anchetele au fost iniţiate de armată. În fosta URSS, demersul a fost făcut de serviciile secrete, iar în Chile, curajul a aparţinut societăţii civile. Interesant, nu?

Sa dam cuvantul celeilalte parti!
Prin channeling o serie de persoane cu abilitati paranormale au intrat de-a lungul ultimilor ani in legatura cu entitati din alte zone ale Universului dar si din alte dimensiuni energetice. Sper sa considerati incitante urmatoarele link-uri, cu atat mai mult cu cat in majoritatea se pomeneste de o perioada de schimbari majore pentru Pamant si de o iminenta renastere spirituala. Ceea ce nu suna deloc rau, nu?:

http://www.cosmicparadigm.com/Marks_Corner/

http://tomkenyon.com/hathors-archives

http://www.thegentlewaybook.com/articles.htm

http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

http://www.infinitebeing.com/index.html#Articles

http://lightworker.com/beacons/

www.divinecosmos.com

www.ramtha.com

http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu