luni, 19 aprilie 2010

Teo Trandafir iese pe linia de centura a politicii

Cand te prostituezi pentru audienta, batandu-te pe burta cu manelistii, ce te impiedica s-o faci pentru un fotoliu de citit presa in Parlament, glumind tandru cu masina de vot PDL?

Am vazut-o pe Teo dand peste nas cu ratingul celor care ii contestau calitatea invitatilor in emisiunea de dupa-amaiza de la Pro Tv. Cu filozofia asta, doar amenzile CNA ar impiedica transmiterea unui viol in direct, la o ora de maxima audienta (fapt ce se petrece totusi sublimat la OTV, unde invitatii violeaza sistematic limba romana si bunul simt).

Daca acest amanunt nu e suficient pentru a contura caracterul si valorile personajului Teo, am urmarit-o facand apoi un balet disgratios pentru a smulge bani in plus patronului Sarbu. Nu i-a reusit santajul, asa ca i-a acceptat de la Vantu transferandu-se la Romantica TV, loc din care a continuat sa-i transmita bezele prin interviuri lui Sarbu, declamand ca dragostea dintai si audienta din urma nu se uita.

Teo in papuci de manager Romantica s-a dovedit un mare fas, a mai contabilizat o ratare cochetand cu Prima. Era nevoie deci de un come-back spectaculos, de o "Noua Teo". Avem iata sansa sa o admiram paruindu-se in direct in emisiunile electorale cu doamna 6/49, Liliana Minca, ce candideaza din partea PSD-PC in acelasi colegiu (19).

/> Ce cauta Teo in politica, unde e la fel de pregatita ca pentru o aselenizare? Ca banuiesc ca manechinele pe care le mai invita prin emisiuni nu i-au predat dreptul intensiv pentru a afla cu ce se mananca o initiativa legislativa. Dupa propria declaratie, "vrea sa schimbe ceva". Omul care a promovat kitsch-ul cu scuza audientei, nu mai suporta brusc prostul gust din politica. Bineinteles, Teo vrea sa lupte din interior cu lipsa principiilor si valorilor din politica romaneasca, pe un salariu gras de parlamentar si privilegiile aferente.

PDL-ul calca astfel pe urmele PRM-ului, schimband doar genurile: in locul rapsozilor populari, vedete de show-biz (il trec in categoria asta si pe juniorul Prigoana; sa nu uitam nici de inrolarea lui Bitman si Andrei Gheorghe in Ministerul Finantelor si Divertismentului Fiscal).

Ma intreb ce pozitie ar adopta intrasingentul Mircea Badea, dupa cateva luni de stat pe bara, daca i s-ar sugera "sa puna umarul". Faptul ca a avut numai cuvinte frumoase la adresa prietenei Teo comentand pe marginea deciziei sale de a intra in politica tocmai in partidul prezidential cu care se rafuieste seara de seara, ne poate scuti de viitoare surprize. Ma rog, pe cei care au considerat gestul Teodorei Trandafir o mare surpriza.

PS: Ati vazut afisele celor doua candidate? Teo: Mai mult SUFLET, mai putina politica! Madam Minca: Cu SUFLET, Liliana Minca lupta pentru tine! De atata suflet in politica romaneasca mie unul mi se apleaca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu