vineri, 20 ianuarie 2017

Apel pentru salvarea statului de drepti si reperarea onoarei Codrutei

Asociatia "Prostia ucide" cheama simpatizantii societatii civile si ai statului de drepti cu epoleti la marea adunare nationala anti-coruptie organizata duminica in Piata Universitatii. Iata revendicarile:

-arestarea imediata a lui Ghita, oriunde s-ar afla, si a complicilor sai Snowden si Assange. -anularea investiturii lui Trump pe motiv de hackeri rusi. Se va organiza un tur doi supravegheat de STS si supervizat de Coldea tremurici
-alocarea de urgenta a fondurilor pentru constructia unui mausoleu DNA, cu Codruta pe post de statuia Libertatii. Maidanezii care urineaza pe ansamblul monumental vor fi anchetati de urgenta pentru a se verifica daca n-au fost dresati de hackerii rusi (dupa care poti fi adoptati de Cossette sau Plicushor de la USR).
-reducerea spatiilor libere din inchisori ca sanctiune pentru modul teatral in care penalii incarcerati acolo s-au victimizat la ore de varf -alocarea a 5% din impozitul pe venit datorat statului catre organizatiile nonguvernamentale de bine, bani care vor fi recuperati din alocatiile asistatilor sociali din mediul rural care oricum ii dadeau pe bautura.
-toate infractiunile de coruptie si abuz in serviciu primesc din start un spor de 30% dupa data de 18.01.2017, data la care se va aniversa pe viitor impiedicarea unui nou atentat la adresa statului de drept.
-orice propunere de gratiere a unor condamnari penale se considera infractiune si va fi anchetata cu maxima celeritate de un comando DNA. Inculpatii nu pot beneficia de un avocat pentru ca oricum nu au nicio scuza.
 -statul sa plateasca lunar cate 5 descarcari de aplicatii de mobil pentru reprezentantii Maidanului de la km zero al anticoruptiei, printre acestea aflandu-se obligatoriu aplicatii de convocare la miscari de strada, unele de rescriere a discursurilor populiste din presa in directia unei atitudini civice, de dreapta, mai progresisite si neaparat un buzz pentru semnalarea stirilor false din online...

Dreptatea infrange!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu